13 Nisan 2010 Salı

Her Kadının Dolabında Olması Gereken 5 Sütyen Nelerdir?

dikissiz sutyen
Dikişsiz Sütyen


Kıyafetinizin içinden belli olan sütyenler son derece kötü bir görüntü yaratabilir. Dikişsiz süytenler üzerinize oturan dar bluz ve elbiseler içinde görünmeyeceğinden ideal olacaktır. Ancak bu tür sütyenlerde kurdele veya dantel detayları olmamasına dikkat etmekte fayda var.



straplez sutyen
Straplez (Askısız) Sütyen


Straplez sütyenler korse tarzı bluz ve elbiseler için ideal seçim olacaklardır. Ancak bu tür sütyenlerin elastik olması ve güçlü destek sağlaması önemlidir. Kullandığınız sütyenin kaliteli olmasının, giydiğiniz elbisenin üzerinizde güzel durmasındaki önemli etkenlerden biri olduğunu da unutmamak gerekir.



derin v sutyen
Derin V Sütyen

Bu tür derin V sütyenler, ince birleşim noktası ve açılı göğüs kısımları ile derin V göğüs dekoltesi olan elbise ve bluzlar için üretilmiştir.



spor sutyen
Spor Sütyen

Spor sütyenler, güçlü fiziksel aktiviteler sırasında size olabildiğince destek verecek şekilde tasarlanmışlardır ve spor yaparken bu tarz sütyenleri kullanmak rahatlığınız için de faydalı olacaktır.



seksi sutyen
Seksi Sütyen

Bu tür sütyenler genellikle dantelli ve balen kısmında yükseltici(push up) özelliğe sahip olup, bu özellikleri ile size dramatik bir hava verirken göğüslerinizi daha büyük gösterecektir.

Seksi sütyenler minik detaylar ile bir sanat eserine bile dönüştürülebilir ancak genellikle üzerlerinde hiçbirşey olmadığı zaman en iyi göründükleri zamandır, dar elbise ve bluzların içinde belli olacaklarından bu kıyafetlerle kesinlikle tercih edilmemelilerdir.



Her kadının dolabında bulunması gereken bu 5 sütyenden edinmekte fayda. Unutmayın ki kusursuz görünmek için doğru kıyafetlerle doğru sütyen seçimi yapabilme yeteneği son derece önemli ve gereklidir.



kaynak



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Dantel Modelleri Örgü Modelleri Hobi Dünyası
En güncel Kadın Giyim Moda sitesi.