30 Nisan 2010 Cuma

Dagi, 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonu

Dagi'den Anneler Günü'ne Özel..Dagi, Anneler Gününü de unutmadı. Anneler Günü için hazırlanan hediye kutusu içinde bakın neler var?!

İç giyimin yanı sıra dış giyim de üreten Dagi, kendine özen gösteren anneler için özel gecelik, pijama takımları ve ev giyimi için eşofman ürünlerini beğeniye sunuyor. Anneler Günü için hazırlanan özel hediye kutusu içinde ise gömlek pijama takımı, aynı kumaştan bir terlik ve mis kokulu lavanta kesesi bulunuyor.

Dagi, 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunda kırmızı, tozpembe, fuşya, lila, su yeşili, ekru ve siyah renkleri ön plana çıkardı. Bu özel koleksiyonda ekose, pötikare, milföy çiçek desenleri kadının romantik yüzünü, sevimli karakterli baskılar ise gençlik enerjisini yansıtıyor. Kaliteli kumaşlarla tüketicisinin rahatlığını ve şıklığını düşünen Dagi; pamuk modal, penye süprem, wal, poplin gibi kumaşlarla zarafeti ön plana çıkarıyor.

Koleksiyonda sezon trendine uygun payetli, taşlı, simli baskı ve nakışlarla hareketlendirilen ürünler farklı beden seçenekleriyle özel hediye alternatifleri de sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Dantel Modelleri Örgü Modelleri Hobi Dünyası
En güncel Kadın Giyim Moda sitesi.