31 Ekim 2009 Cumartesi

Bayanlar ince belli görünmek için

Bayanlar Etek giydiğinizde beliniz daha ince mi görünsün istiyorsunuz..



Çan veya dar etek modelini tercih ettiğinizde belinizin daha ince görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz  İşte size özel öneriler..


Sıkı dokunmuş, koyu renkli etekleri seçin. Koyu renk eteğin şeklinin farkına varılmasını sağlar. Bakışlar detaylara değil, kumaşın sadeliğine ve kalıba odaklanır.

Etek boyu dizde veya dizden biraz aşağıda olmalı. Belinizin genişliğiyle orantılı bir uzunluk olmalı.. Bel ölçüsü genişledikçe, etek uzunluğu da artar. Bu belinizin daha ince gösterir.

Üzerine bluz giymeyi tercih edin. Tepeden tırnağa farkına varılmanızı sağlar. Etekten farklı bir kumaştan hazırlanmış bir bluz tercih edebilirsiniz. Sıkı dokunmuş kumaştan hazırlanan ve etekle aynı renk olan bir bluz belinizi daha ince gösterebilir.

Bluzunuzu eteğinizin içine sokun. Bu vücudunuzun üst kısmını V şeklinde gösterir. Beliniz ile kalçalarınızın daha orantılı görünmesini sağladığı için de şıklığınızı artırır.

Daha büyük bir kemer kullanın. Belinizi daha ince gösterici bir etki yapar. Kemeri belinizin biraz aşağısında veya yukarısında kullanın. Bluz ve eteğinize uyumlu bir kemer seçin.

Geniş belinizle orantılı topuklu ayakkabı giyin. Belinize dikkat çekecek broş, fiyonk gibi aksesuarlar kullanmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Dantel Modelleri Örgü Modelleri Hobi Dünyası
En güncel Kadın Giyim Moda sitesi.