25 Mart 2009 Çarşamba

2009/2010 Sonbahar-Kış Modası

Önümüzdeki sonbahar ve kış sezonunun trendleri yapılan defilelerle belirlendi. Ayakkabılar, aksesuarlar, trikolar, ceket takımları, etekler, pantolonlar, elbiseler ve fularlar bir çok moda takipçisinin dikkatini çekiyor.
Gelecek sezonda bayanlarda bluz üstüne giyilen mini yelekler ve düğme yerine küçük mıknatıslar kullanılacak. Özellikle küçük motifli elbiselerle kombine olacak fularlar şimdiden raflarda yerlerini almaya başladı bile. Etek ve pantolonlar ise ya çok geniş ya da çok dar. Eteklerde çılgın desenler göze çarpıyor. Gelecek kış gömlek sever bayanların sezonu. Gömlekler geniş yakalı olacak ve papyonla kullanılacak.
Gelecek sonbahar ve kış sezonunun yakaları ise oldukça cömert ve açık. Üste yapışan elbiseler ve hayvan kamuflajı gibi desenler göze çarpıyor. Yosun dokulu tunikler olacak. Trikolar, kabarık tüyler ve angoralar ise yine moda…
En çok rövanşta olacak kıyafetler ise petrol mavisi, şalvar şeklinde olan jeanler. Pantolon ağları çok düşük ve paçalardan kıvrımlı. Tunik elbiseler eklenen küçük fırfırlar güzelliği tamamlayacak. Diz altına kadar uzanan dantelli, güpürlü, uzun bluzlarda raflarda yerlerini alacak.
Şişme montlar, yüksek bel kemerler, çok yıpranmış eskitilmiş kotlar, renkli tozluklar, yarasa kollu yağmurluklar, kurdeleler bu sene oldukça moda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Dantel Modelleri Örgü Modelleri Hobi Dünyası
En güncel Kadın Giyim Moda sitesi.